Laulunopettaja Turku -Lauluäänen valmennusta vaikuttavasti

Jokainen ääni on kehittämisen arvoinen.

Laulunopettaja Turussa ja etänä

Minna Laukkanen on Ääniräätälin laulunopettaja Turussa ja etänä! Ääniräätälin studio sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Kupittaa/Vasaramäen alueella. Pääset paikalle helposti autolla ja julkisella liikenteellä. Välittömässä läheisyydessä on maksuttomia parkkipaikkoja.

Etätunnit pidetään Zoom-yhteydellä. Etätunteja ei ole kalenterissa, vaan voit varata ne laittamalla viestiä minulle: minna.laukkanen@aaniraatali.fi

Lämpimästi tervetuloa kehittämään ääntäsi! 

AJANKOHTAISTA KEVÄT 2024:

Ääniräätäli on muuttanut! Lähivalmennustunnit pidetään osoitteessa Kivikartiontie 1, 20720 Turku.

Jatkossa voin tarjota joustavammin tuntiaikoja, myös ilta-aikoja ja tarvittaessa lauantaisin. Tervetuloa uudet ja ”vanhat” asiakkaat! 

HINNASTO ALK. 1.3.2024 – Osta sarjakortti ja säästä! 

HINNAT 1.3.2024 LÄHTIEN

 • 1×50 min, 90 € – voimassa 4 kk ostopäivästä
 • 2×50 min, 176 €- voimassa 4 kk ostopäivästä
 • 3×50 min, 261 € – voimassa 6 kk ostopäivästä
 • 5×50 min 410 € – voimassa 6 kk ostopäivästä
 • 10×50 min 790 € – voimassa 12 kk

Maksut varaussivulla:

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Alisa Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Ääniräätälin Oma Lasku (10x paketit voit maksaa 2-3 erässä, laskutuslisä 5 €/lasku). Ole laskusta yhteydessä Minnaan! 

Smartum- Edenred ja ePassi -maksuista ole yhteydessä Minnaan! Ethän maksa kulttuurietuuksilla mitään ilmoittamatta Minnalle ensin, kiitos! 

TUORETTA PALAUTETTA LAULUTUNNILTA:

”Hei Minna! Suuri kiitos opetuksesta. – – Ääni kirkastui nopeasti. Ensin tapahtui juuri se, mistä varoitit ja alkoi kurkku kutista. Pidin kolme päivää taukoa ja kun tein harjoituksen tauon jälkeen, ääni oli kirkas myös korkeissa äänissä. Se tuntui uskomattomalta. Nyt olen harjoitellut 20 min/päivä ja ääni vahvistuu koko ajan.” 09/2023

”Ääni on toiminut hyvin. Ero oli alusta asti kuin yö ja päivä. ” 01/2024

 Jonna, pitkän linjan kuorolaulaja

 

”Hän oli innoissaan tullessaan kotiin ja mikä yllättävintä, hänen laulutekniikka oli selvästi muuttunut jo yhdellä kertaa!” 

09/2023 Eka kertaa laulutunnilla käyneen henkilön puolison kommentti 

Mihin olen erikoistunut laulunopettajana?

Olen Ääniräätälin laulustudion laulupedagogi Minna Laukkanen, ja olen erikoistunut opettamaan:

 1. Enemmän laulaneita (esim. kuorossa), joilla on haasteita laulutekniikassa
 2. Laulun aloittelijoita, aikuisista eläkeikäisiin
 3. Laulajia, joilla on äänihäiriön tai muiden ääniongelmien takia mennyt laulutekniikka uusiksi tai laulamiseen on syystä tai toisesta tullut pitkä tauko.

Olen kokenut kouluttaja sekä puhe- että laulutekniikassa, joten voit tulla treenaamaan turvallisin mielin Turussa laulustudiolle tai etänä. Jos epäilet, että sinulla on lääkinnällistä kuntoutusta vaativia äänihäiriöitä, suosittelen ensin foniatrin tutkimusta. Kun lääkärisi tai puheterapeuttisi on sitä mieltä, että voit tulla turvallisesti laulutunneille, toivotan sinut tervetulleeksi! 

Mihin en ole paras mahdollinen opettaja:

 1. Pop- jazz- rock- jne. rytmimusiikin tyyleihin
 2. Musiikin, vaikkapa kuorostemmojen opetteluun 
 3. Yhtyelauluun
 4. Bändin solistin valmentamiseen
 5. Karaokelaulajille, jotka eivät ole valmiita kehittämään ääntään teknisesti

Eli jos haet pätevää ja vaikuttavaa opetusta äänesi kanssa työskentelyyn, olitpa sitten aivan alussa tai pidemmällä, niin voin olla sopiva henkilö! En ole niinkään musiikinopettaja vaan pikemminkin äänen valmentaja ja kehittäjä. 

Ääniräätälissä laulua opettaa Minna Laukkanen

Laulunopettaja Turussa

Hei, olen Ääniräätälin yrittäjä Minna Laukkanen, hauska tutustua!  Olen koulutukseltani laulupedagogi ja musiikkiteatteri-ilmaisunohjaaja.

Minulla on myös filosofian maisterin tutkinto taiteentutkimuksen oppiaineista sekä opettajan pedagoginen pätevyys. Lisäksi olen erikoistunut barokkilauluun Metropolia ammattikorkeakoulussa.

Olen osallistunut Anne-Marie Speedin Estill Voice Training level 1&2 -kurssille kesällä 2015 ja Estill -harjoitusryhmään 2015-2016 Ian Nicholasin johdolla Helsingin kaupunginteatterilla.

Opiskelen parhaillaan työn ohessa Tampereen yliopistossa Puhekasvatuksen ja vokologian opintokokonaisuutta. 

Minulla on 25 vuoden kokemus laulun- ja äänenkäytön opetuksesta. Ennen Ääniräätälin perustamista opetin laulua ja puheäänenkäyttöä Turun taiteen- ja viestinnän oppilaitoksessa ja Turun ammattikorkeakoulussa. AMK:ssa vastuullani oli myös Musiikkiteatterin koulutusohjelma.

Opetus- ja koulutustyön lisäksi olen esiintynyt laajasti ammattioopperatuotannoista aina yksityistilaisuuksiin. Olen laulanut mm. Turun filharmonisen orkesterin ja Kuninkaantien muusikoitten solistina.

 

Apua laulutekniikkaan ja äänen haasteisiin

Olen keskittynyt puhevalmennuksiin ja äänenkäyttökoulutuksiin sekä laulunopetukseen laulajille, joilla on haasteita joko laulutekniikan tai äänen terveyden kanssa.

Ajanvaraukset:

Varaa laulu- ja puhetunnit lähiopetuksena Turussa 

Huom! En opeta lapsioppilaita!

Minna is teaching speaking and singing voice, specialised in voice and breathing problems.

Teaching languages: Finnish, English.

Lue lisää:  Minna Laukkanen

Laulun ryhmäkursseja Turun kesäyliopistossa

Laulun ryhmäkurssilla on hauskaa

Ääniräätälin opettajat ovat pitäneet Turun kesäyliopistossa suosittuja laulu- ja puheäänenkäytön kursseja jo vuodesta 2015 lähtien. Nykyisin kursseja vetää Ääniräätälin yrittäjä, laulupedagogi Minna Laukkanen. 

KEVÄÄN 2024 KURSSIT:

Laulun iloa laulamattomille -alkeiskurssi 15.4.-13.5.2024, ma klo 17-18.30 

Enemmän laulua elämään -jatkokurssi 20.5.-10.6.2024, ma klo 17-18.30

 

LUE LISÄÄ TURUN KESÄYLIOPISTON SIVUILTA JA ILMOITTAUDU SIELLÄ!

 

Minnan laulukursseista sanottua:

Meistä kerrottua:

Laulunopettaja Turussa ja etänä - opi laulamaan!
Kuva on 2018 joulukonsertistamme Taidekappelista, kuvaaja Sofia Autio.

Ääniräätälin laulunopetuksesta sanottua: