Laulunopettaja Turku ja etätunnit

Laulunopettaja Turussa ja etäpalveluna! Miten oppia laulamaan helposti, kestävästi ja vaikuttavasti? 

Tule Ääniräätälin laulutunnille ja ota siitä selvää! 

En käytä koskaan käsitettä ”laulutaidoton”.  Haluan rohkaista jokaista kokeilemaan, oppimaan ja pitämään hauskaa laulaen juuri omalla äänellään ja omia taitojaan kehittäen. Tulet huomaamaan, että opetuksen avulla sinusta kehittyy varmempi laulaja!

Miten voi aloittaa laulutunnit Ääniräätälissä?

Yksityisopetus on aina oppilaan tason huomioivaa, pääsyvaatimuksia ei tunneillemme ole.

Useimmille sopii aloitus yksityisopetuksessa esim. Laulustartti-paketilla, jossa pääset nopeasti ja tehokkaasti kiinni laulunharjoitteluun ja omiin kehityksen askeliin. Laulustartti sopii myös, jos olet palautumassa äänihäiriöstä ja äänesi ei vielä kestä pidempää harjoittelua.

Jos haluat vain kokeilla laulutunteja sitoutumatta pidempään, suosittelen Laulun ABC -pakettia.

Missä Ääniräätälin laulutunnit pidetään?

Ääniräätälin lähilaulutunnit pidetään kodikkaassa ja viihtyisässä sekä tilavassa Tuurintuvassa, os. Tuureporinkatu 14. Tuurintupa sijaitsee Turun keskustassa Puutorin lähistöllä. Yleensä alueessa on hyvin parkkipaikkoja tarjolla, ja myös Puutorin parkkihalli palvelee sinua, jos tulet autolla. Useat bussilinjat ajavat myös Puutorin kautta. 

Ääniräätälin laulutunteja voit saada myös etäpalveluna. Katso varauskalenteristani vapaat ajat ja tee varaus saman tien! 

Mihin olen erikoistunut laulunopettajana?

Ääniräätälin laulustudio on erikoistunut opettamaan

  • aloittelijoita
  • henkilöitä, joilla on haasteita laulutekniikassa

Autan mielelläni myös

  • laulajia, joilla on äänihäiriön tai muiden ääniongelmien takia mennyt laulutekniikka uusiksi tai laulamisessa on syystä tai toisesta tullut pitkä tauko.

Laulupedagogi ja äänivalmentajamme Minna Laukkanen on kokenut kouluttaja sekä puhe- että laulunopetuksessa, joten voit turvallisin mielin tulla treenaamaan! Minnalla on myös paljon kokemusta äänihäiriöistä, mutta varsinaisen kuntoutuksen tekee aina kuitenkin puheterapeutti ja foniatri. Sitten kun lääkärisi tai puheterapeuttisi on sitä mieltä, että voit tulla turvallisesti laulutunneille, toivotan sinut tervetulleeksi! 

Ääniräätälissä laulua opettaa Minna Laukkanen

Laulunopettaja Turussa ja etänä

Hei, olen Ääniräätälin yrittäjä Minna Laukkanen, hauska tutustua!  Olen koulutukseltani laulupedagogi ja musiikkiteatteri-ilmaisunohjaaja.

Minulla on myös filosofian maisterin tutkinto taiteentutkimuksen oppiaineista sekä opettajan pedagoginen pätevyys. Lisäksi olen erikoistunut barokkilauluun Metropolia ammattikorkeakoulussa.

Olen osallistunut Anne-Marie Speedin Estill Voice Training level 1&2 -kurssille kesällä 2015 ja Estill -harjoitusryhmään 2015-2016 Ian Nicholasin johdolla Helsingin kaupunginteatterilla.

Opiskelen parhaillaan työn ohessa Tampereen yliopistossa Puhekasvatuksen ja vokologian opintokokonaisuutta. 

Minulla on 25 vuoden kokemus laulun- ja äänenkäytön opetuksesta. Ennen Ääniräätälin perustamista opetin laulua ja puheäänenkäyttöä Turun taiteen- ja viestinnän oppilaitoksessa ja Turun ammattikorkeakoulussa. AMK:ssa vastuullani oli myös Musiikkiteatterin koulutusohjelma.

Opetus- ja koulutustyön lisäksi olen esiintynyt laajasti ammattioopperatuotannoista aina yksityistilaisuuksiin. Olen laulanut mm. Turun filharmonisen orkesterin ja Kuninkaantien muusikoitten solistina. 

Apua laulutekniikkaan ja äänen haasteisiin

Olen on keskittynyt puhevalmennuksiin ja äänenkäyttökoulutuksiin sekä laulunopetukseen laulajille, joilla on haasteita joko laulutekniikan tai äänen terveyden kanssa. 

Aloitan mielelläni kanssasi lauluharrastuksen aivan alusta. Jos sinusta tuntuu, tai olet siitä jopa aivan varma, että sinulle ei ole laulutaitoa suotu, niin haastan mielelläni uskomuksesi! Jokainen oppii laulamaan, tämä on minun kokemukseni ja sen myös tutkimus todistaa. 

Ajanvaraukset laulutunneille:

Huom! En opeta lapsioppilaita!

Minna is teaching mostly speaking voice, specialised in voice and breathing problems.

Teaching languages: Finnish, English.

Lue lisää: Äänikuningatar Minna Laukkanen

Laulunopettaja Turussa ja etänä - opi laulamaan!
Kuva on 2018 joulukonsertistamme Taidekappelista, kuvaaja Sofia Autio.

Kiitos ihanista vuosista!

Ääniräätälin Laulustudion toiminta on muuttanut hieman muotoaan.

Pääpaino on jatkossa puheäänivalmennuksessa ja äänenkäytön koulutuksessa organisaatioille.

Laulutunteja on toki tarjolla niitäkin, mutta vähemmän.

Kaikesta opetuksesta vastaa jatkossa se alkuperäinen Ääniräätäli eli yrityksen perustaja Minna Laukkanen.

 

Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme vuosien varrelta sekä tietysti kaikille upeille opettajillemme! Näitä hetkiä emme koskaan unohda!

Kuullaan ja nähdään!

t. Minna Laukkanen

Meistä kerrottua:

Oletko haaveillut laulamisesta?

Mitäpä, jos sinäkin voisit oppia ja kehittää lauluääntäsi? Tule kokeilemaan!

Minulle voit soittaa tai laittaa sähköpostia, WhatsApp- tai Messenger-viestiä. Voit laittaa myös alla olevalla lomakkeella viestin ja samalla tilata Ääniräätälin uutiskirjeen! 

Äänivalmentaja, Laulupedagogi, Yrittäjä